Kryštůfkovy Okouzlené Korunky

Znáte Kryštůfka? Někteří z Vás se s ním už jistě na některé z akcí IW setkali. Například na Magickém roku 2014 seděl na Šivovi Šankarovi 🙂

Kryštůfek rád čaruje a nabízí „Okouzlené Korunky“. Sám si v obchodě rozměnil penízky na hromádku 1 Kč mincí a nad nimi čaruje.

Vytváří okouzlené korunky, které po vložení do peněženky přitahují další peníze.

Krystufek_a_Shiva

Tak mi povídal, jestli to napíšu „do Neurorestartu“ a na internet. Že mu mám udělat stránku, aby si lidé, kteří na kouzla věří, o korunky mohli napsat a on jim je mohl poslat. Tak to píšu sem 🙂

Kdo máte zájem o mocnou peněžní alchymii od mladého čaroděje Kryštůfka, máte možnost si korunky objednat. Pro sebe i kohokoli Vám milého.

 

Kryštůfek za okouzlenou korunku chce „CO DÁŠ“ 🙂 Minimum je 2 Kč za jednu okouzlenou korunku. Podle toho, jakou hodnotu pro ně má.

A lidi dávají různě. Prozatím dávali od 2 Kč až po 500 Kč za jednu Okouzlenou Korunku. Limity jsou pouze v naší hlavě. Záleží na Vás, jakou hodnotu pro Vás Okouzlená Korunka má.

Záleží na každém, jak jeho snahu ocení. A něco na poštovné se hodí (do 15 korunek v jedné bublinkové obálce, obyčejné psaní, vyjde v rámci České republiky na 23,- Kč) 🙂

Takže kdo chcete kouzelnou korunku, pište a já Čaroději Kryštůfkovi objednávku předám.

Mám zájem o korunky

Vyplňte formulář a stiskněte tlačítko. Potvrzení a informace, kam Kryštůfkovi poslat výměnou svoje korunky, Vám přijdou emailem.

    Email (vyžadováno)

    Jméno

    Poštovní adresa

    Počet kouzelných korunek

    Vzkaz Kryštůfkovi

    Vaše údaje jsou u mě v bezpečí. Taky nemám rád spam.

    2 komentáře u „Kryštůfkovy Okouzlené Korunky

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..