Vezměte své zdraví do vlastních rukou

Kdo má zodpovědnost za Vaše zdraví?

Také chodíte s důvěrou k praktickému lékaři a očekáváte, že se postará o Vaše zdraví? Že Vám zaručí, že budete dlouho a spokojeně žít? A co když to nevyjde? Jak Vám lékař případné přežívání vynahradí? A co když to vůbec nevyjde? Znovu Vás oživí? Nebo někomu zaplatí pokutu a tím budete vyrovnáni?

To asi neprojde. Jediný, kdo má za Vaše zdraví zodpovědnost, jste Vy. Nebí potřeba se komukoli zodpovídat. Jediný, kdo sklízí plody Vašeho přístupu k životu, duši i tělu, jste Vy 🙂

Jakou má asi praktický lékař motivaci pro to, abyste byli zdrávi? Kolik lékařů v dnešní době dodržuje Hippokratovu přísahu? Vyplatí se jim pacienta uzdravit, nebo ho udržovat ve stavu schopném konzumace předražených léků s vedlejšími účinky s podivnou vazbou na provize od farmaceutických firem?

Pokud se Vám tyto představy nezamlouvají a cítíte, stejně jako já, že vlastní zdraví a zodpovědnost za něj máte plně ve svých rukou, určitě již přemýšlíte, co s tím provedete. Jak se dostanete do stavu plné harmonie, abyste si plni energie mohli užívat krás každého dalšího dne.

Možností je spousta, jen o nich většina lidí maximálně pouze něco tuší, v některých případech vůbec nic neví.

Pokud chcete být v obraze a harmonii, podívejte se na výborný videokurz Základy celostního zdraví manželů Milušky a Ivana Matoušových.

960251_243197929156560_85065458_n

Pokud Vás tyto informace zajímají, a já věřím že ano, a chcete pomoci i svým přátelům, přeposílejte, sdílejte a komentujte tento článek pomocí tlačítek a formuláře dole.

S přáním krásných, harmonických a energií nabytých dnů..
Jan Čejka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..